Tinn-Silver Aluminium Boats en Tinnemans Custom Build Yachts zijn 2 onderdelen van de 80-jarige scheepswerf Tinnemans Floating Solutions te Maasbracht.

Tinn-Silver is sinds 20 jaar actief in het ontwerp en de bouw van solide, veelzijdige aluminium boten. De Tinn-Silver aluminium boten zijn naast bijboten voor de binnenvaart (de Tinn-Silver 390,  Tinn-Silver 450 en Tinn-Silver 550 ST zijn SI-gekeurd voor de binnenvaart) uitstekend geschikt voor overheidsinstanties zoals brandweer, waterpolitie, reddingsbrigades en waterwacht.  Maar ook als vissersboten, recreatieboten en watersportboten zijn de Tinn-Silver aluminium boten absoluut inzetbaar. De Tinn-Silver boten tot 6 meter zijn gebouwd met 4 mm zeewater bestendig aluminium.  De types vanaf 6 meter zijn zelfs gebouwd met 5 mm zeewater bestendig aluminium. Tinn-Silver bouwt niet alleen standaardmodellen, maar ook ‘specialties’ op maat zoals de aluminium taxiboot Corso voor de Oostenrijkse rederij Greinz en de fluisterboot OhSoStill voor Biesbosch Fluistertours.

Tinnemans Custom Build Yachts heeft een jarenlange ervaring in het volledig op maat bouwen van nieuwbouw-jachten. Kanaalcruiser of liever een oceaancruiser: bij ons zet u de eerste stap naar het verbreden van uw horizon. Ook de motoren worden bij ons bedrijf opgebouwd. Samen met architecten, engineers en bouwers gaan we het jacht bouwen volgens uw wens. De afmetingen en materiaalkeuze worden door u als klant bepaald. Ook specifieke ideeën en wensen krijgen hier alle aandacht. Doordat Tinnemans Custom Build Yachts de jachten volledig in eigen huis vervaardigt en daarmee alle touwtjes zélf in handen heeft, is voor onze werf geen wens te gek.

Bezoek de website


Bedrijfsgegevens:

Tinn-Silver
Industrieweg 16
NL-6051 AE  Maasbracht
Tel. +31 - 475 46 19 59
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.