Vier het buitenleven met tuinmeubelen van Timmermans Tuinmeubelen!

Timmermans Tuinmeubelen is een bedrijf met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van buitenmeubelen met winkels in Maastricht, Roermond, Venlo en Horst. Bij Timmermans Tuinmeubelen kunt u terecht, of u nu op zoek bent naar een mooie loungeset, zo'n stoere 'hanging cocoon' of zo'n heerlijke ligstoel om te relaxen. Ook hebben wij geruime keuze in kampeermeubelen die in uw eigen tuin ook niet zullen misstaan.

Wij bieden u een breed assortiment aan van de beste tuinmeubelen, of het nu tuinsetsloungesetsparasolstuinhaardentuintafels, terrasheaters, barbecues of tuinkussens zijn. In onze winkels zijn alle materialen en producten ruim vertegenwoordigd zoals vlechtwerk tuinmeubelen, waaronder zeer veel loungesets, aluminium tuinsets, teakhouten tafels, natuursteen tafels, rvs tuinmeubelen, stalen tuinsets, textilene tuinsets, allweather tuinsets en nog heel veel meer.

Naast alle grote merken voeren wij ook een eigen meubellijn 'Bon Dia Outdoor Living', waarin onze 50-jarige ervaring tot uitdrukking komt.
De superieure kwaliteit van de materialen maar ook bijvoorbeeld het uitstekende zitcomfort bepalen of wij een tuinmeubel in onze collectie opnemen. Tuintrends veranderen en nog steeds worden we enthousiast als er nieuwe artikelen op de markt komen die wij graag een plekje gunnen in een van onze 4 winkels.

Bezoek de website


Bedrijfsgegevens:

Retailpark Roermond
Schaarbroekerweg 16
6042 EJ Roermond

Tel +31 (0)77 37 30 672