De koop of verkoop van een motorjacht vraagt aandacht, expertise en tijd. “All Waters” ontzorgt beide partijen zodat het plezier in de pleziervaart blijft. Flexibiliteit en service staan voorop.

Het aanbod is streng geselecteerd op de technische staat, onderhoudshistorie en netheid. Via All Waters netwerk zijn we altijd in staat te helpen bij het taxeren, technische keuringen, transport of gewenste wijzigingen aan het motorjacht.

Een bezichtiging met een potentiële koper is meer dan door het jacht wandelen, voor ons is het samen de meerwaarde ontdekken. Het gaat hier niet alleen over technieken of cijfers maar vooral ook de emotie bij het jacht. We kijken mee door uw ogen en staan klaar met advies.

Droomt u van een motorjacht dat niet in ons aanbod zit, dan gaan we op zoek tot we uw droom vinden.

Is een nieuw of bestaand productie jacht niet voldoende, moet het gewoonweg uniek zijn? Samen met naval architect Theo Werner verzorgt All Waters de nieuwbouw of het volledig verbouwen van een motorjacht. We navigeren  de klant doorheen het avontuur van het vormgeven van hun ultieme droomjacht.

Bezoek de website


Bedrijfsgegevens:

Martinusstraat 36
B-3840 Gors-Opleeuw, België
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M: +32(0)473 926394

M: +31 (0)6 47795906