Aqua Libra Yachtcharter is gevestigd in de schitterende thuishaven “De Spaanjerd” te Kinrooi (nabij Maaseik). Vanuit hier vertrekt u voor de meest uiteenlopende bestemmingen. U vindt er rust en stilte in de uitgestrekte natuurreservaten waar wilde Konikspaarden en runderen hun thuis hebben. Gastronomie en cultuur vindt u wanneer u via de Willemsroute (Zuid-Willemsvaart) zuidwaarts vaart naar het historische ‘Bassin’ in hartje Maastricht, of naar Luik als eerste toeristisch interessante stad in Franstalig België. 

Volg verder de kronkelende Maas richting Namen, Dinant en verder Noord-Frankrijk in. Ontdek langs de Willemsroute prachtige historische plaatsen, zoals Rekem (het ‘mooiste dorp van Vlaanderen’ in 2010) en de oude garnizoensstad Leopoldsburg. Ook
kunt u heerlijk designer outlet-shoppen in Maasmechelen Village. Vaar langs kleine passantenhaventjes die allemaal aansluiten op het vermaarde fi etsroutenetwerk, of rust uit op een van de vele terrasjes langs de waterkant, onder het genot van een van de zevenhonderd biersoorten in België.

3000 Hectare aaneengesloten watersportgebied

De thuishaven van Aqua Libra ligt midden in het Maasplassengebied, op een steenworp afstand van Linssen Yachts. Met 3000 hectare wateroppervlakte is dit het grootste aaneengesloten watersportgebied van de Benelux. In noordelijke richting vaart u in twee tot drie dagen naar Friesland of Zeeland. Bezoek de bisschopsstad Roermond (in 2009 uitgeroepen tot Beste Binnenstad) en de Marina Oolderhuuske met haar typische mediterrane sfeer, en vaar via Venlo naar het Leukermeer en de Mooker Plassen. Maar ook in de Belgische provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams- en Waals-Brabant en Luik wachten u hoogtepunten zoals Antwerpen, Mechelen, Leuven, Brussel en Charleroi aan de Sambre. Deze steden wachten erop om door u met uw ‘eigen’ Linssen te worden ontdekt. Wij hebben een aantal prachtige routes voor u uitgestippeld.

Wees welkom in Maaseik en geniet van onze rijke cultuur en de hartelijke Limburgse gastvrijheid!

Bezoek de website


Bedrijfsgegevens:

Aqua-libra Yachtcharter
Jachthaven “De Spaanjerd”
3640 Kinrooi
T: 0032471/476761
F: 003289/205411
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.