Het Linssen Boating Holidays®-netwerk groeit gestaag, met 14 zelfstandige partners in negen Europese landen hebben we ook in het seizoen 2018/19 voor elk wat wils.

Van wijnproeven in de Bourgogne tot eilandhoppen in Kroatië, van het verkennen van de Engelse en Schotse cultuur tot genieten van de Venetiaanse gastronomie, van de diversiteit die de Saar & Moezel en de Oostzee en Berlijn-regio te bieden hebben tot het imposante natuurschoon van Finland. Van de pure Zwitserse meren tot de Belgische gastvrijheid. Van het Nederlandse watersportparadijs Friesland tot het mooie Zeeland en Belgisch- en Nederlands-Limburg. U heeft het voor het zeggen…!

Ervaar deze unieke bestemmingen aan boord van uw ‘eigen’ Linssen-motorjacht.

Of u nu een weekend, een week of een zelfs aantal weken een Linssen huurt op één van de Linssen Boating Holidays®-locaties, het gaat er telkens om,weer een klein stukje van de bestemming en beleving mee naar huis te nemen. Reizen gaat over het vinden van connecties en het opsnuiven van verschillen. “De ware reiziger gaat geen gebaande wegen, noch zoekt hij een bestemming.”

Deze verschillen en connecties vormen een essentieel deel van de Linssen Boating Holidays®-fi losofi e. We willen dat het Linssen-motorjacht deel uitmaakt van wat de gast verbindt met zijn bestemming. Alle ’Linssens’ voldoen aan onze hoge standaard en zijn qua uitvoering, interieur en inventaris zeer luxe uitgevoerd.

Bezoek de website


Bedrijfsgegevens:

Linssen Boating Holidays®

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.